top of page

Øvrig informasjon

Litt om alt

Pensjonatet.jpg

Om kattepensjonatet

Rygge kattepensjonat er en del av Fredskjær Gård som ligger i Rygge. Både gården og pensjonatet drives av Svein og Marit som har eid gården siden 2015.

Kattepensjonatet har 22 bur og et stort uteområde (50 m2) med mange muligheter for både hvile og sosialisering. Både inne- og uteområdet er godt sikret og har tilsyn flere ganger daglig. Om katten din skulle bli syk vil den få et eget rom inne i huset vårt slik at vi kan ha tettere oppfølging med den. Dersom det skulle bli behov, kontakter vi veterinær (kostnader belastes eier).

Vi serverer Eukanuba tørrfòr. Hvis du ønsker at katten din skal spise sitt eget medbrakte fòr serverer vi selvfølgelig det (medbrakt mat gir ingen prisreduksjon).

Uteområde.jpg

Betingelser

Helse og velferd

Alle kattene som kommer til oss må være vaksinert i løpet av de siste 12 mnd og kunne vise frem vaksinasjonskortet ved ankomst. Siste vaksinasjon må være gitt senest 2 uker før ankomst og inkludere vaksine mot kattepest (Parvovirus) og katteinfluense (Calici – og herpesvirus). Dette er et ufravikelig krav og vi kan dessverre ikke ta imot katten din hvis du ikke kan bekrefte dette ved ankomst. Vaksinasjonsbevis kan lastes opp når du reserverer opphold.

Katten din bør få en markkur før ankomst dersom de er mye ute eller det er mistanke om mark. Dersom vi oppdager mark mens katten din er hos oss vil vi gi den en markkur. Kostnadene ved dette vil belastes eier.

Dersom katten din skulle bli syk under oppholdet kontaktes veterinær. Vi kontakter deg om dette i forkant så sant det ikke handler om en akutt situasjon. Kostnader ved undersøkelser og evt behandling vil belastes eier.

Alle katter som kommer til oss må være friske og ha god helsetilstand ved ankomst. 

Hannatter som er mer enn 6 mnd gamle må være sterilisert.

Resepsjon.jpg

Øvrige betingelser

Vi oppfordrer alle til å ta med et liggeunderlag til katten hjemmefra (hyllen katten bruker å ligge på er 40 cm dyp og 115 cm lang). Kjente lukter gjør at katten din føler seg tryggere i sine nye omgivelser. Katter elsker ull. Vi kan tilby liggeunderlag av gammalnorsk spælsau om ønskelig.

Ansvar

Kattens opphold hos oss er på eiers risiko. Det betyr at vi ikke kan gjøres økonomisk ansvarlig for skader/sykdom som følge av forhold før, under eller etter endt opphold ved pensjonatet.

Betaling/avbestilling

Betaling VIPPS eller kort. Avbestilling må skje minst 7 dager før ankomst i høysesong ellers  i året dagen i forveien. Avbestilling etter frist medfører fakturering for hele reserverte oppholdet.

Annet

Hvis katten din på noen måte skulle bli syk etter at den har vært hos oss setter vi stor pris på å få vite om dette så snart som mulig.

Klatrestativ.jpg

Åpningstider - prisdetajler

Åpningstider

Vi ønsker å være fleksible når det gjelder tidspunkt for levering/henting av katten din, men dette må avtales på forhånd (fortrinnsvis mellom kl 09.00 og 18.00).


Booking og priser

Pris per påbegynte dag er 250 kr

Pris katt nr 2 kr 200


Online booking

Ved opprettelse av konto hos oss første gang, registrerer du grunnopplysninger som vi må ha om katten din. Disse opplysningene er lagret slik at det blir enklere ved neste opphold. 

Du kan selvsagt også sende oss en forespørsel på mail eller på kontaktskjemaet om du heller ønsker det.

Informasjon: Projects
bottom of page